Zoeken naar alles kan alles mag

Uw zoekactie voor alles kan alles mag leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb man
Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
kris 56 jaar Limburg - Kortessem
BABYGLAD BOTTOMKONTJE
ontvang alle lekkers in mond keel en kutje, ik zoek dus échte neukers ! Als je regaeert doe er dan aub een foto van je pik bij ! Alles kan en mag, ook FF, dubbele fuck, ik ontvang ook graag voor trio en méér !  

BABYGLAD BOTTOMKONTJE
28 dagen
Nick 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Wie komt ?
Hey geile mannen , wie heeft er zin om vandaag tot bij mij te komen voor een lekker potje mannensex ? Alles kan en mag , doch bij het nodige respect . Geen marginalen , geen piercing of overmatige tattoos , intiem proper en geschoren . Leeftijd tot max 55 j . Koppel mag ook , zowel m/m als m/v . Ik ontvang graag in stijl.  
28 dagen
bjarko 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Bi-bottom 4 date
Zoek geile top voor date deze middag. Veel kan en mag. Eventueel trio met 2 tops.  
28 dagen
Cumdump CBT 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa spermaslikker, liefhebber van CBT
Wie mag ik deze middag leeg zuigen en zijn hopelijk veel sperma slikken in sexcinema Vingerlingstraat te Antwerpen. Alleen eikels die bloot kunnen en geen rokers. 1,85m 96kg, grijs haar en snor, zwarte broek en vest, wit hemd. Wie mij vandaag of morgen in het Antwerpse kan ontvangen mag in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en mijn kloten mishandelen tot ik klaar kom. Het schijnt dat ik goed kan pijpen, dus, profiteer ervan en geniet.  
29 dagen
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke gast tot 35j is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen.
Welke gast tot 35j is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen.klaarkomen in mond kan en mag. Ik slik. Poppers beschikbaar. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten tot 35j die groot geschapen zijn. Aub geen fakers of zeveraars.  
29 dagen
Pijpslet 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil je zaad slikken.
Ik wil op mijn knieën gaan om je lekker te pijpen tot je mijn mond volspuit met je lekkere zaad. Ik lik je lul proper en je vertrekt weer. Als je een vriend kan meenemen, mag dat zeker. Ik wil eens 2 lullen tegelijk pijpen. Ontvang in Wilrijk  
CHRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
alles kan en mag, intiem glad en clean, ik pijp keeldiep, heb verse poppers in huis, graag échte tops, ook zeker trio en meer ! Stuur me een foto van je gerief als je reageert please ! Ik kan in princiep elke dag ontvangen van 10 u  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
30 dagen
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
30 dagen
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Ik ben een slanke bi bottem sletje 1m78 63kg 16x4 intiem gesch en ik zoek voor morgen een man die ik mag leeg zuigen alles kan en mag je met me doen ik ontvang je naakt op men werk in de buurt van scherpenheuvel zichem Pypen tongen me Neuken zeg maar wat je graag met me wil doen en het mag en kan  
  1   2   3   4   5   6